Sylvia Slegers

Espavo praktijk

Visie

"If the eyes are the window to the soul, then the voice is that window opened up" 
(Arthur Samuel Joseph)Stembevrijding is niet per se hetzelfde als zingen, al kan het er wel heel veel van weg hebben.
Het draait bij stembevrijding in mijn beleving om het in aandacht aanwezig zijn in het huidige moment. Daarbij komt het vooral neer op uitnodigen, wachten en meebewegen. En ook: ademruimte nemen en eenvoudigweg (durven) uitgaan van één enkele toon.

Voor de stem die verlangt naar vrijheid is deze eenvoud van onschatbare waarde. Immers, Juist als we ons openen voor en steeds dieper weten te verbinden met slechts één enkele toon, kan (en zal) de wonderbaarlijk diepgaande en verreikende uitwerking van stembervrijding zich (vroeg of laat) aan ons openbaren. 
Die vreugdevolle ervaring gun ik iederéén! Zing je met me mee?"Wie kan praten kan zingen"" (Afrikaans spreekwoord)
 Dus ook als je nog nooit gezongen hebt, ben je van harte welkom!

 

Aanbod

Workshop De stem van het hart

Een dag vol meditaties, mantra's, muziek, mildheid, mededogen, moeiteloosheid, mooie momenten en meer....
Tijdens deze dag staan liefdevolle energie van het Hart, de vreugde van het samen zingen vanuit het hart, verstilling en tijd voor jezelf centraal. Kernwoorden 
"Verbinding" en "Genieten" - het Hart weet de weg.

Ervaring met zingen is NIET nodig.

 

Workshop De stem van de chakra's


In 7 bijeenkomsten de verbinding met jezelf en de ander vergroten, samen verdiepende stappen zetten en de liefdesband bekrachtigen... 

Een besloten workshop voor 1 liefdespaar (m/v - v/v - m/m)

Hebben jullie een stabiele relatie waarin jullie beiden het verlangen voelen om samen verdiepende stappen te zetten en jullie liefdesband te bekrachtigen? 
Dan is de besloten workshop "De Stem van de Chakra's" misschien iets voor jullie.

  • Aantal deelnemers 2 - jij en je partner.
  • Aantal bijeenkomsten 7 - 1x per twee weken (data/tijdstip in overleg).
  • Tijdsduur per bijeenkomst 2 uur.
  • Meer info / aanmelden: http://www.espavopraktijk.nl/home/22

Over mijzelf

sylvia.jpgMijn naam is Sylvia Slegers. Sinds 2005 heb ik een praktijk voor massage-therapie, coaching, relatie-therapie en (sinds 2017) astrologie in Huizen ('t Gooi). Mocht je het leuk vinden, neem dan gerust eens een kijkje op mijn website: www.espavopraktijk.nl. 
Van 2013 tot 2017 heb ik een 4-jarige beroepsopleiding (HBO-niveau) tot erkend/praktiserend Spiritueel Astroloog gevolgd, waarbij de geboortehoroscoop wordt ingezet als weg naar dieper inzicht en antwoorden op levensvragen. 
Gehoor gevend aan de diepe inzichten die zich tijdens deze astrologie opleiding in mijn bewustzijn aandienden, besloot ik in september 2015 om het 3e en 4e studiejaar te combineren met de tweejarige opleiding tot Stembevrijder "Ode An Die Freude" aan de Academie voor Stembevrijding. Deze opleidingen vulden elkaar prachtig aan, sloten bovendien exact aan bij mijn zielsverlangen naar authentieke intuïtieve creativiteit en hebben mijn leven daarmee enorm verrijkt. Het stemt me daarbij bijzonder vreugdevol dat ik hierdoor beroepsmatig over een groter palet aan mogelijkheden beschik om mensen bij te staan in de zoektocht naar dieper inzicht en te begeleiden bij het verlangen om meer open en vrij in het leven te staan.