7-daagse Stembevrijdingsreis naar Galicië

Het is weer gelukt om een werkelijk fantastische locatie te vinden voor mijn jaarlijkse stembevrijdingsweek, die ik samen met de Portugese zangeres en voicehealer Carla Pontes geef. Centro Punta de Couso (www.puntadecouso.com) is een magische plek op de punt van een schiereiland in het Keltische deel van Spanje. Een werkruimte met uitzicht op zee, prachtige tuin, krachtige helende energie. 5-10 minuten lopen van kleine stille strandjes. Alleen hier zijn is pure heling hebben wij in juni 2018 zelf mogen ervaren toen we onze eerste groep hier begeleiden na 4 succesvolle reizen in Portugal te hebben begeleid.

 

Zomerweek Preau, midden Frankrijk: Ruimte voor jou(w stem en dans)!

Een week waarin je via stem en Dans kunt ervaren hoe het is je zelf alle ruimte te geven, om dat wat in jou aanwezig is zich te laten ontvouwen. Met behulp van Stembevrijding en Biodanza ontdek je deze week ruimte in jou nodig heeft om tot volle bloei te komen.
In elk mens leeft het verlangen expressie te geven aan wie wij in wezen zijn. Je zult gaan ervaren wat er nodig is in dit proces, om jezelf stapje voor stapje te laten zien en horen, door steeds de beweging naar binnen en naar buiten te maken. Wat blijkt er nu te komen, bewegend van moment tot moment? Waar begrens je jezelf? Of waar verlies je het contact met jezelf en/of je omgeving? Welke beweging wil er in jou ontstaan als je jezelf niet terughoudt? Wanneer zou je juist een grens moeten trekken om jezelf meer recht te doen?Ont-dek in jouw tempo hoe je beweegt en klinkt als je jezelf de ruimte geeft, met aandacht voor alles wat zich in jou aandient. Laat jezelf verrassen!
We beloven dat je er ruimer van naar huis keert...;-)

  • Wanneer; 10-17 augustus 2019
  • Plaats; l'Huy Preau, op een prachtig landgoed in de Morvan, midden Frankrijk.
  • Kosten cursus: €395, vroegboekkorting tot 1 februari €375
  • Kosten verblijf: afhankelijk van welke optie je neemt. (tent, huis, Landgoed, zie de site van Preau.)
  • Vervoer: er is een liftservice.
  • Meer info: www.jouwvrijelied.nl